Nos, örömmel jelentem, hogy 13 napja sikeresen veszem az akadályokat, és tartom az átlag 1000 kalória bevitelét naponta. Sőt, néha még este meglepődöm, hogy nono, még csak 900 körül van. Ilyenkor vagy egy joghurtot, vagy egy gyümit még engedélyezek magamnak. ÉS! A 13 nap eredménye 1,4 kg. :)

Büszke vagyok... most már azt hiszem, csak azt kellene valahogy megoldanom, hogy heti három alkalommal mozogjak, legalább fél órát... torna, tánc, bicikli... mindegy, valami. De ez kemény dió... kevés az időm. Na, mindegy, valahogy ki fogom okoskodni. :)

Megígértem egyik kedves ismerősömnek, hogy fogok írni pár gondolatot arról, hogy mire kell figyelni szoptatás alatt, hogy együnk is, meglegyen a szoptatáshoz szükséges tápanyag és energia, de mégse szaladjon el velünk a ló. Erről is szó lesz hamarosan. :)

Lesz még rengeteg recept is, de hát időm véges, mint írtam, azonban törekszem, keményen. :)

Most már csak drukkoljatok, hogy a többi felesleges kilóm is ilyen szépen lecsorogjon rólam. :)

 

Szerző: manna30  2009.01.24. 21:39 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mannadieta.blog.hu/api/trackback/id/tr81900339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása